BEREIKBAARHEID 

 Het SCALA Theater is telefonisch bereikbaar 7 d.p.w. van 9:00 tot 21:00 en op weekend dagen van 10:00 tot 20:00 op 0900- 9203 (€ 0,45 pm).

AUTO & PARKEREN

Kom je met de auto naar Jaarbeurs dan is het handig om van te voren te kijken welk parkeerterrein het dichtstbij de Jaarbeurs-locatie van jouw bezoek is. Bekijk hiervoor de plattegrond. We adviseren je om onderstaand navigatieadres van het betreffende parkeerterrein aan te houden of vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met daarop de aanduiding ‘Jaarbeurs’ te volgen.

P1: Graadt van Roggenweg, Utrecht Elektrisch laadpunt

P3: Van Zijstweg, Utrecht Invaliden parkeerplaatsen 

 

Goed om te weten over parkeren bij Jaarbeurs

24/7 geopend;

  • Het parkeertarief is € 4,- per uur;
  • Het dagtarief op P2 en P4 is € 16,-;
  • Het dagtarief op P1 en P3 is € 20,-;
  • Het dagtarief is datumgebonden;
  • Je kunt uitsluitend pinnen bij de betaalautomaten;
  • Zeer incidenteel kunnen parkeerregels afwijken indien er een mobiliteitsplan van kracht is.
  • Bij het reserveren van de voorstelling kun je ook gelijk een uitrijkaart voor het parkeren kopen.

OPENBAAR VERVOER

Jaarbeurs is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De locaties liggen pal naast station Utrecht Centraal en er stoppen doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein.

Kom je met de trein? Dan volg je vanaf station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’. Binnen enkele minuten sta je in het Beatrixgebouw en als je de weg oversteekt kom je uit bij het Event & Exhibition Centre.

Check voor je vertrek actuele reistijden- en informatie en plan je reis via 9292.nl.

FIETS

Kom je op de fiets naar Jaarbeurs? Dan is het handig om te weten dat er op de promenade naast Hal 1 een fietsenstalling is. Daarnaast zijn er ook twee overdekte en bewaakte fietsenstallingen van NS in de omgeving: op het Jaarbeursplein en fietsenstalling Knoop. De eerste 24 uur stal je je fiets hier gratis. Let op: je hebt hiervoor wel een OV-chipkaart nodig.